Linda Kiraly: Egy finom út a jó formába kerüléshez.

-Most, a Stockholm Dietnek köszönhetően, visszakaptam azt a csodálatos érzést meg a fantasztikus alakot- mondja Linda Kiraly.

 Korábban milyen módszerekkel próbáltál lefogyni?

Minden létező és lehetséges módszert kipróbáltam a léböjt kúrától a keto diétáig. Mindegyik hozott valamilyen eredményt, de a leadott kilók nagyon hamar visszatértek, ami nem is annyira a kedvemet vette el, mint inkább frusztrált…

– Mit gondolsz, miért nem jártál korábban sikerrel?

Évekig jo-jo diétáztam, és eközben komoly egészségügyi problémáim is voltak, amelyek megakadályozták, hogy hosszú távon tartós és maradandó fogyást érjek el. A legfontosabbnak azt tartottam, hogy megtaláljam azt az étrendet, amely komolyan segíteni tud a súlyvesztében.

– Mi késztetett arra legutoljára, hogy ismét belevágj a fogyókúrába?

Úgy döntöttem, hogy itt az ideje, hogy elkezdjek valami olyat, ami tényleg segít abban, hogy helyesen tudjak táplálkozni, és meg is maradjanak a leadott kilók. Teljes életmód váltást akartam, mert ez nem csak a kilókról, hanem az egészségemről is szólt.

Kattintsanak ide StockholmDiet.com és az egyedi súlyveszteség tervüket megkapják majd!

– Milyen volt azt a diétát követni? Hogyan befolyásolta az érzéseidet, az ízlelésed, milyen eredményeket hozott?

Nagyon egyszerű volt követni az étrendet. Minden étel nagyon egyszerű és könnyen elkészíthető, ami igazán boldoggá tett az viszont az, hogy mindemellett még finomak is voltak a fogások. Az életmódom és az időbeosztásom mellett nagyon nehéz a szigorú diétákat tartanom, ezért az, hogy a heti étrendet mindig előre elküldték, és volt időm elkészíteni az ételeket óriási segítség volt, és az, hogy a menü kifejezetten nekem volt összeállítva csak hab volt a tortán, hiszen minden a kedvenc alapanyagaimból készült.

A kilók egyszerűen csak folytak le rólam, és a teste kezdett formába lendülni. A táplélkozási tanácsadók segítsége a teljes diéta alatt hatalmas könnyebbség volt. Mindig minden kérdésre azonnal válaszoltak. A StockholmDiet szakemberei minden kérésemet és kérdésemet meghallgattak, és teljes mértékben figyelembe vették, hogy mit szeretek enni és mit nem. Egyszerűen fantasztikus volt, hogy ilyen finom fogások mellett még látványos fogyásnak is indultam.

Megváltoztak a szokásaim. Az, hogy az ételeket a megadott útmutatások alapján nekem kellett elkészíteni fegyelemre és rutinra tanított, és minden bizonnyal az új szokásaim megmaradnak majd a StockholmDiet programjának befejezése után is. Hiszek abban, hogy ha betartjuk a szabályokat és alkalmanként továbbra is használjuk a receptjeiket, akkor meg tudom tartani az elért súlyomat, és akár még tovább is fogyhatok.

Most, hogy további 15 kilótól szabadultam meg, egyszerűen csodásan érzem magam. Minden nap jó a hangulatom és nagyon tetszik az is, ahogy kinézek most.

Milyen tanácsot adnál a túlsúlyos embereknek? 

Ha túlsúllyal közdesz, és szép testet szeretnél mindenképpen ajánlom, hogy próbáld ki a StockholmDiet-et. Remélem, hogy az én sikertörténetem másokat is inspirálni fog. Hidd el sokkal egyszerűbb, mint gondolnád. Vágj te is bele azonnal!

Csak máig érvényes, használják ki a különleges ajánlatot, és regisztráljanak a Stockholm Dietre! Bármikor lehet kezdeni, amivel a fogyókúra tervük a Stockholm Diet profiljukon mindig elérhető lesz.

Kattintsanak ide StockholmDiet.com és az egyedi súlyveszteség tervüket megkapják majd!