Андрей сподели тайната си за слабото си тяло

„Не много отдавна се погледнах в огледалото и видях, че заради големия ми корем изглеждам като изрод. Сега, благодарение на Стокхолмската диета, се чувствам и изглеждам прекрасно”, каза Андрей (47), който отслабна с 25 килограма за кратко време. Прочетете интервюто, за да разберете как може да направите безплатен тест, с който да се определят Вашите възможности за отслабване и да се консултирате с експерт по храненето!

Какъв беше твоят предишен опит със загубата на тегло?

В миналото се опитвах да отслабна като се храня здравословно и като ям по-малко на вечеря. Но това не ме направи по-слаб. Вярно е, че не знам много за правилното хранене. Загубата на тегло изглеждаше трудно, така че започнах да си повтарям, че не ми трябва да отслабвам. Върнах се към предишните си навици и коремът ми продължи да расте.

Какво те мотивира да започнеш режим сега?

Погледнах в огледалото и видях, че заради големия ми корем изглеждам като изрод! Бях дебел и тежах 117 килограма! Ядосах се на себе си! Не можех да повярвам, че така съм се изоставил… Знаех, че няма да мога да се отърва от излишните килограми сам, затова започнах да търся подходящ метод за отслабване, който наистина би ми помогнал да се справя с излишното тегло.

Натиснете тук – StockholmDiet.com – за да получите Вашия индивидуален план за отслабване сега!

Защо избра конкретно Стокхолмската диета?

За мен беше важно да избера диета, при която да не гладувам, но в същото време да не чакам дълго ефекта от отслабването. В противен случай бързо ще изгубя мотивацията си и ще се върна към старите си навици. Чел съм в интернет за хора и техните позитивни преживявания със Стокхолмската диета. Изглеждаше ми невероятно, но всички тези истории отговаряха на моите изисквания. Първоначално не бях сигурен дали това не е измама, но тогава си казах, че по-зле няма как да стане и реших да пробвам. И е добре, че го направих (Смее се).

Как ти се отрази спазването на диетата?

Направих теста в уебсайта и получих моя индивидуален хранителен режим на имейла съвсем скоро. Веднага започнах да го спазвам. Харесва ми, че храната е лесна за приготвяне и е питателна. Спрях скоро след първите дни на диетата, тъй като за това време загубих 6 килограма. Имах много енергия, имах желание да съм по-активен. Започнах да се чувствам по-добре като цяло. И да – резултатът е минус 25 килограма и един нов поглед върху себе си и живота ми. От доста време не ми се беше случвало нещо толкова хубаво.

Би ли препоръчал на другите да пробват Стокхолмската диета?

Никога, дори и в най-смелите си мечти, не съм си представял, че е толкова хубаво да си слаб и здрав. Съвсем ново чувство. Аз съм пример за много мои познати и приятели, които се обърнаха към Стокхолмската диета, след като видяха моята промяна. Те са много доволни от резултатите. Дори не можете да си представите какво е, докато не го опитате! Така че, давайте! Регистрирайте се и започвайте.

Само днес може да се възползвате от специалната оферта и да се запишете за Стокхолмската диета, но да започнете, когато искате, тъй като Вашият план за отслабване ще е наличен в профила ви на сайта по всяко време.

Натиснете тук – StockholmDiet.com – за да получите Вашия индивидуален план за отслабване сега!