Victor (40), inginer, scapă de 13 kg și își spune povestea [FOTO]

– Viktor, povestește-mi despre încercările tale anterioare de a slăbi?

Nu a trebuit să mă gândesc niciodată la diete, pentru că am fost tot timpul în formă… Am mâncat mereu tot ceea ce am dorit fără să mă îngraș. Totul s-a schimbat dintr-odată după ce am împlinit 35 de ani. A început să îmi crească burta și nu mai eram bărbatul frumos de altădată (râde). Medicul meu mi-a spus că acest lucru ni se întâmplă în mod natural tuturor, pentru că metabolismul încetinește pe măsură ce înaintăm în vârstă. Este mult mai greu să te menții în formă și trebuie să fii mult mai atent la ceea ce mănânci, la momentul în care mănânci și la modul în care mănânci. Luam în greutate în fiecare săptămână. Atunci mi-am dat seama că ceva trebuie să se schimbe.

Nu am vrut niște pastile miraculoase care să îți dea organismul peste cap sau centuri ciudate pentru slăbit.

– Ce metodă ai folosit ca să îți reintri în formă?

Soția mea și mama mea discutau despre această dietă Stockholm care le-au ajutat pe câteva dintre colegele ei de serviciu să piardă în greutate. La început m-am gândit că acest lucru este ceva „feminin”, mai târziu am descoperit că mulți bărbați au avut succes cu această dietă.

Am fost curios, așa că m-am gândit să încerc măcar. Voiam să arăt bine lângă prietena mea și să scap de burtă.

Nota editorului: Pentru a obține planul tău individual de alimentație pentru 7 zile, fă clic aici și accesează StockholmHealth.ro. Completează acest test pentru a descoperi care este greutatea ta ideală.

– A fost ușor să urmezi o dietă?

Mai întâi, am completat testul de pe site-ul lor web. Dieta în sine nu a părut o dietă, ci mai degrabă un ghid pas cu pas spre o alimentație echilibrată. La început, am respectat 100 % sfaturile consultantului lor nutriționist. Cred că acesta este motivul pentru care am obținut rezultate vizibile foarte repede – în a doua zi de dietă am început să pierd în greutate. Mai târziu, am început să improvizez puțin cu mesele pentru că învățasem principiile de bază. Cel mai important este că îți spun totul – ce, cum și când să mănânci. Mâncarea este gustoasă și variată, spre deosebire de celelalte diete. Nu mi-a fost niciodată foame. În schimb, am avut mai
multă energie și rezistență pe parcursul zilei.

Am slăbit 4 kilograme în prima săptămână. Mi-am spus: „Ok, cred că funcționează.” Am continuat și am slăbit 13 kg.

– Care este sfatul tău pentru persoanele care doresc să slăbească și să aibă mai multă energie?

Pur și simplu începeți! Motivația principală este sănătatea ta, iar greutatea excesivă provoacă multe boli și probleme de sănătate… A fost extraordinar să revin la „vechiul” meu abdomen care nu atârnă peste pantaloni. În plus, soția mea îmi apreciază noua siluetă. Dacă eu pot, atunci poate oricine! Pur și simplu începeți! Îmi veți mulțumi mai târziu.

Fă clic aici pentru a obține planul tău de alimentație pentru 7 zile dezvoltat de experți în alimentație. Completează acest test și obține rezultate vizibile repede!

Primele 50 de persoane care se înregistrează vor primi un bonus suplimentar – o consultație gratuită cu consultantul nutriționist.